美亚娱乐

英语单元测试

练习题 时间:2019-11-06
【fxgzc.com - 练习题】

  一、语音知识

  找出下列各组划线部分读音不同于其他三个的词, 将其字母标号填入题前括号中,People and work 单元测试。

美亚娱乐  [ ]1. A. leave B. breakfast C. teach D. speak

  [ ]2. A. begin B. get C. then D. spell

  [ ]3. A. supper B. lunch C. up D. student

  [ ]4. A. late B. wash C. want D. watch

美亚娱乐  [ ]5. A. early B. by C. every D. frisby

  二、词组英译

  将下列词组翻译成英语。

  6. 起床 ______________________

美亚娱乐  7. 在平日 ______________________

  8. 吃晚饭 ______________________

  9. 到家 ______________________

  10. 脱去 ______________________

  三、句型转换

美亚娱乐  据括号内的要求,改写句子,每个空格内只填一个单词,使句子意思完整与正确。

  11. She gets up at 6:30 in the morning. (就划线部分提问)

  ______ ______ ______ she get up in the morning?

  12. It's Sunday today. (就划线部分提问)

美亚娱乐  ______ ______ is it today?

  13. She's going to the factory. (就划线部分提问)

美亚娱乐  _______ _______ going?

美亚娱乐  14. We're having lunch now. (用in the middle of the day 改写原句)

  ______ ______ lunch in the middle of the day.

美亚娱乐  15. He does his homework in the evening. (对划线部分提问)

美亚娱乐  ______ ______ he ______ in the evening?

  四、单项选择

美亚娱乐  从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的正确答案。

  [ ]16. I get up at six thirty ______ weekdays.

  A. in B. at C. / D. on

  [ ]17. Class ______ at eight every morning.

美亚娱乐  A. begins B. begin

  C. is beginning D. is begin

  [ ]18. I'm doing my homework. ______ speak ______ me now.

  A. No... to B. Don't... at

美亚娱乐  C. Don't... to D. No... for

  [ ]19. We have ______ in the middle of the day.

  A. the lunch B. lunch

美亚娱乐  C. supper D. breakfast

美亚娱乐  [ ]20. He's ______ his clothes and going to bed.

  A. taking off B. taking on

  C. putting on D. putting off

  [ ]21. A: ______ is it today?

  B: It's Sunday.

美亚娱乐  A. What day B. What's the day

美亚娱乐  C. Which day D. What's day

美亚娱乐  [ ]22. I often ______ at 10 in the evening.

  A. get up B. get to school

美亚娱乐  C. have lunch D. go to bed

美亚娱乐  [ ]23. A: ______ does your mother go to work?

  B: She goes to work by bike.

  A. What B. What time

  C. How D. Where

美亚娱乐  [ ]24. I don't want _________________.

美亚娱乐  A. be late B. to be late

美亚娱乐  C. to late D. being late

  [ ]25. Jim ______ often ______ for class.

  A. is... late B. be... late

  C. does... late D. be... not late

  五、补全对话

  在下列对话的空白处填入一个恰当的词、词组或句子,使对话完整,正确,英语试题《People and work 单元测试》。

美亚娱乐  A: It's seven o'clock. 26 up, please, or you are late. 26. __________

  B: No, it's 27 . I don't 28 to school today. 27. __________

  A: Why? What 29 is it today? 28. __________

  B: It's Sunday. And we have no 30 on Sunday. 29. __________

美亚娱乐  A: Oh, I'm sorry. 30. __________

  参 考 答 案

  一、1. B 2. A 3. D 4. A 5. B

美亚娱乐  二、6. get up 7. on weekdays 8. have supper 9. get home 10. take off

美亚娱乐  三、11. What time does 12. What day 13. Where's she 14. We have 15. What does... do

美亚娱乐  四、16. D 17. A 18. C 19. B 20. A 21. A 22. D 23. C 24. B 25. A

美亚娱乐  五、26. Get 27. early 28. go 29. day 30. classes